Bell Schedules » Activity Schedule

Activity Schedule

Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Block 7:55 AM 9:25 AM 90 min
2nd Block 9:30 AM 11:00 AM 90 min
3rd Block 11:05 AM 1:00 PM 115 min
1st Lunch 12:05 PM 12:30 PM 25 min
2nd Lunch 12:35 PM 1:00 PM 25 min
4th Block 1:05 PM 2:35 PM 90 min
Activity 2:40 PM 3:00 PM 20 min